Det går bra nu..

..kompis det går bra nu! Ikväll är det Petter på stadshuset för er som inte visste. Jag och Totta kommer att hänga där, för vi är såååå cooolaaa! Först ska jag äta middag hos mormor och morfar (det blir tupp, kuckelikuuu...*!) och sedan fotboll. Vet inte vart den ska ses riktigt, men det var prat om att vi skulle se den hos kimpa, får se om det blir hos honom eller inte då. Annars hittar vi ett annat place att vara på.
     Petter komma bli awesome! Men det blir lugnt igen för jag har match imorn kl 14.00. Mats har verkligen sett till att man inte kan supa skallen av sig en enda helg.... BLÄ!

Just ja! Igår skulle jag träna på norrporten och hade väntat på träningen hela eftermiddagen, men när jag väl kom dit möttes jag av Pillan som sade "DEN ÄR INSTÄLLD" 
   GAAAAAH! Hade jag suttit och väntat på skitträningen på en fredag kväll och när jag väl kommer dit har vi ingen? Det sög getballe..
    Istället åkte jag hem och gick på gymmet för jag kan inte bara hoppa över en träning när jag väl är inställd på att träna. Det resulterade i att jag idag har grisont i stjärten för jag körde ben. Bra jobbat!

Nu ska jag kolla vidare på utbildningar. Man ska ju söka snart och eftersom jag vill bli astronaut så bör jag nog söka snart.

Hejdaa

Vila

Ja, söndagar brukar man ju vila och ta igen sig, men jag har ju nåt fel för jag jobbade ju idag. Men nu sitter jag vid dator (kanske är uppenbart) och tar det lugnt. Skönt det.

Igår hade vi match mot sfk som sagt och vi vann faktiskt! :D:D:D:D Pattis gjorde vårat enda mål, men vi hade några fler chanser att trycka in både en och två bollar till. Skönt att vi kom upp i den standarden som vi vet att vi är kapabla till, dock kan vi ännu bättre! 
     Jag tyckte matchen var rättvis om man ser till vinsten. Sfk hade ett skott på mål som visserligen tog i ribban, men mer hade de inte i anfall. Jag tror de underskattade oss nå djävulskt och det kan man väl inte göra oavsett vilket lag man möter?!
     Själv fick jag spela högerback och tyckte det gick helt ok. Har inte spelat där på flera år, men det kommer väl bli bättre bara jag får spela in mig lite.
     Tycker dock att det är tråkigt med folk som står och försöker psyka en från läktaren. Dessutom är det psyknigar från min gamla klubb då jag spelat i sfk tidigare. Men mest patetiskt är när vuxna människor står och skriker kommentarer och psykningar som tom. dom i min ålder aldrig skulle stå och skrika. Snacka om tragiska människor det måste vara!!!

Men men, nog om dom. När vi spelat färdigt drog vi på O'learys och käkade samt bowlade. Det var jättetrevligt att hela laget var med och gjorde något tillsammans utanför planen. Nästa gång vi träffas ärdet lagfest har vi sagt! Vi har även ett preliminärt datum för det! :)

Nu ska jag ta det lugnt och tugga på en tuggpinne.

Ciao!

Darkwing Duck, faran i natten

Har börjat med uppdatering varannan dag, tycker det är för ofta ändå. Kanske borde ändra min inställning till mitt bloggande!

Igår gick jag i skolan och jag kommer inte på något vettigt att säga om det så därför lämnar jag den punkten.
   
     På kvällen hade jag löpträning i Bergsåker. Jag fick ta bussen då mamma fortfarande jobbade, men inte är bussen ett problem för mig inte....Eller? Jag hoppade av vid skolan i BErgsåker och visaren stod då på 17.52. Vår träning började inte förrän kl 18.00 så jag var ju till och med tidig.
    När jag nästan är framme vid skolan är det något som säger mig att jag är på fel plats. Det stod mycket bilar där så det var mycket folk på plats, men jag kände att jag var helt fel ute. Kl var nu 17.56 och jag ringer min tränare Mats (inte Ebba) som säger att vi ska vara samlas vid omklädningsrummen på IP. Iofs är det inte så jättelångt ifrån men jag blir så förbannad på mig själv att jag aldrig kan lyssna på vad som sägs. Jag tog väskan på ryggen och sprang som om jag hade eld i baken och kom ner till samlingen 6 min senare. Jag kom alltså sent och vi drog iväg nästan på en gång.
     Fan att man är så tjockskallig och att man aldrig kan lyssna! Jag borde raka av mig håret så jag hör något  nån gång!

   Träningen bestod av 5-6 km runt Bersåker, en Sjödda som flåsade som en stövare, samt 10x3 intervall-löpningar. Jobbigt pass, men skönt efteråt.

NU sitter jag och väntar av tiden. Jga har nämligen match mot Sund IF, våra rivaler (ett riktigt derby) som går av stapeln kl 23.00. Riktigt bra tid! Kommer springa lika snabbt och placera mig lika säkert som darkwing duck. Jag ska göra mål!

IMT, IMT, IMT   (integrerad mental träning)

Frida och Totta kommer även och kollar, ska bli kul! :)



Flax flax
iväg mot Westhagen

Yoga med Ting Tong

Tänkte först börja med att kritisera alla bloggare som uppdaterar varannan timme: Har ni inget liv? Det kan knappast ha hänt så revolutionerade saker på en timma!  Jag har inget liv, men jag skriver ju inte så ofta heller..

Nog med utdömning!

Lördagen hos kringen var ganska avslagen i partystämning, men värdinnan själv var på topp! Många presenter fick hon tillgodo och jag tycker personligen att våra var bäst! (trosor, glas och ett bakfylle-kit). Kvällen blev ganska tidig då jag skulle spela match tidigt på söndag morgon.

Söndag vaknade jag av väckaren och snoozade faktiskt inte längre än 18 min, dvs 06. 48. Hurra för det framsteget!  Matchen som gick av stapeln klockan nio vann vi med 2-0 mot Timrå. Jag kan säga att jag har nog aldrig varit så trött efter 30 minuters spel, men o andra sidan gick det bra den tid jag spelade.
     Resten av söndagen ägnades åt bilkörning, läxor och Wipeout.

Idag hade jag först tentamen i IMT och sedan i Historia. Jag är icke nöjd med någon av dem, med det är jag iofs aldrig. Fast jag tycker allt går som ett turtlehead nu. 
    Jag kom hem och tog det lite lugnt för att sedan äta middag, till följd av att åka till YOGA-studion. Jag och mamma var där och hon är lite mera rutinerad än mig så hon visste i princip hur det hela gick till. Tur för mig var att det var ett helt nytt pass med nya övningar så jag kände mig inte längre som en flodhäst bland de fina stoen.
    Yoga var en rolig grej som jag gärna gör fler gånger. Man blir maximalt avslappnad men det är samtidigt väldigt jobbigt. Jag höll på att få ett skrattanfall när de började säga en massa konstiga saker som "mamamahfhsjalalaljullifrulli". Hahahaha, tur jag inte fick det för då hade jag nog blivit utslängd!

Btw så kommer Yoga tydligen från Indien och det ska tydligen vara väldigt bra för den sexuella lusten.

Inte undra på att det finns nästan 1 miljard indier?

yogafaktor 20 och båda benen över huvudet


tidig kväll

Ikväll blire avfärd till kringens palats, där vi kommer att äga sönder folk och fä! Men först ska vi ju göra oss klara förstås :)
   Kan däremot inte gå ut, har match imorn kl 9.00, mats... Pippi!
   Nu håller jag på att ladda kameran för ikväll ska även jag ta bilder! Det är ett ögonblick ni kommer att frukta...Facebook nästa!

Hejdaa

Slut i kropp och... knopp!

Hoho ja ja, nu är jag slut kan jag tala om! Jag har svettat ett pass kl 8.00 imorse och sedan nu ikväll kl 19.00. Det innebär att jag har fått 2h och 45 min träning idag och så mycket har jag inte tränat på en hel månad. Det är  kanske ganska förståeligt att jag är trött nu..

  Idag har jag införskaffat kläder till lördag när kringen fyller år! :D Haha, det var jag, totte och friday som gick på stada för att hitta en varsin outfit. Jag var den enda som hittade det jag skulle ha, vilket va den fulaste utstyrseln av alla. Jag kommer att skämmas tror jag, såvida Ebba och jag inte är fula tillsammans :)

Nä, nu orkar jag icke skriva mera!

passionsfrukt i sirap


"Stop, stop, stop! Lower back, lower back!!"

I och med min blogg så kan folk börja misstänka att jag är helt besatt av mat och att jag är helt gigantisk. Det kan jag inte påstå att jag är för tillfället, men jag tror nog att det kommer sluta illa om jag fortsätter såhär. Däremot så har jag mina vänner som stöttar mig. Faktum är att jag tror att vi inom några år kommer se ut såhär:



Dreamteam!
Här är jag, Totte, Ebba och Frida i obestämd ordning. Skulle dock vilja säga att jag är längst till vänster.
Vilka läckra brudar! 


Skolan har startat

Så idag var en sån där dag man brar ville ligga kvar i sängen och hellre göra en bäverkoja, än att kliva upp. Det berodde naturligtvis på att idag började skolan. Lagomt peppad klev jag trots allt upp och gjorde mig iordning för att åka till den fördömda platsen här i Sundsvall.. Som om det inte kunde bli värre så hade vi även Elsie idag. Jag tror hon har sportlov fortfarande - och för alltid! Hon kommer aldrig att lyckas med någon klass någonsin.

    Ja ja, det som var bra med skolan var att man kunde träffa lite folk igen och snacka skit, men mera var det inte. Är så less på de där lektionssalarna så jag kan spy, precis som jag gjorde efter maxmålet i höstas. Inte bra med andra ord.

Nej, jag lider inte av PMS för tillfället, jag vill bara att skolan ska sluta pronto så man kan spela fotboll, vara med vännerna och ha grillfester tillsammans!  YEAH!

Grillad majskolv, mm

Städa

Idag har jag jobbat, städat, och då träffade jag Kringen. Vi surrade genom den dära grinden vid H&M, eftersom den var stängd. Fan vad kul det ska bli när vi ska dit på lördag! :D

I want that one har en backup ifall den första planen inte funkar. Isf ska jag vara Andy

Tema-byte!

STORT minus till mig som inte såg detta tema förrän nu.
STORT plus till att jag upptäckte det!

Är det inte mera passande?


xoxo


What's wrong with the music?

Ja, vad är det för feeel pååå daagens muuusiiik? Idag massproduceras allt och det låter förjävla illa! Det kanske är jag som är konstig men det är ytterst få (nästan obefintligt) rappare som är bra. Såhär låter deras musik:

" DUNKA, DUNKA, Yo this, yo that, I hate you cuz you're a brat,  DUNKA, DUNKA, BOM-BOM, BLING-BLING, TSSS, MJAU, OINK, YEAH..." 

inge vidare tycker jag iaf. Fick denna uppenbarelse imorse när jag åkte till jobbet och lyssande på brorsans brända skiva. Bara dunka-musik, tills den sista låten där Ronny James Dio sjöng låten "Rainbow in the dark"

Tacka vet jag de gamla goda rockarna och gammal musik! Finns inge bättre!

psst!
Kolla in gammelmannen rocka här!

http://www.youtube.com/watch?v=LmSt1oEIshE

RSS 2.0