Kan skratt döda?

Man säger att "ett skratt förlänger livet" , men är det verkligen sant? Jag har det senaste dygnet skrattat så tårar runnit och magen gjort ont. Jag tror det är farligt att skratta så mycket. Ja, jag tror faktiskt att man kan dö av skrattelibaktus bakterien vid för mycket skratt.

Man varför har jag skrattat så mycket? Jo det kan jag säga lära läsare beror på endast en orsak: yearbookyourself heter det. Jag skrattar till och med när jag hör det. Åh fy tusan, jag måste sluta skratta! Kommer inte ihåg när jag skrattade såhär mycket vid nyktert tillstånd. Hahahaha

Jag har ju en humor som kan skilja sig från andras, men jag tror inte att jag är ensam om att tycka dessa bilder är sinnessjukt roliga!





Emilia and me, just married





oh ah, we're here!



Idag har jag jobbat förresten. Sweet.

Tar fram grammofonen

It's a beautiful day

... NOT! Världens värsta väder om jag får säga mitt. Under uppehållet passade jag på att gå en promenad, som faktiskt var väldigt skönt. Nu sitter jag o pluggar lite teori. Det går betydligt bättre än väntat. Tjoho!

Igår var det lika tråkigt att jobba som det är att se Ernst på TVn. Ja, jag är glad att jag fick stå tillsammans med Amanda så att jag slapp att stå själv. Hade dött  då jag. 
     Det var kallt som attan också, men det hade jag förutsett redan innan så jag hade laddat upp med vantar, halsduk och mössa. Det gjorde susen mot kylan det.

Nä hörrni, nu ska jag stryka lite kläder innan jag ska gå upp o köra på gymmet. Det är vad jag gör min sista lediga dag!

Over and out

Sollef(e)teå

Igår följde jag med laget mitt till Sollefteå. Där åkte vi på stryk. Mycket tråkigt måste jag säga med tanke på att matchen började jävligt bra. De tog dock vara på de individuella misstag som vi gjorde. Nästa match är mot Östersund, HEJA!

Idag har jag gått på prommis, eftersom det är det enda jag kan göra träningsmässigt. Om jag inte går kommer jag istället att rulla nedför bosvedjebacken. Därför väljer jag att hålla igång lite iaf.

Jag har även tvättat idag som har tagit hela dagen! Mitt värsta, men jag känner mig väldigt duktig. Jag har även tagit Golfen och storhandlat på CG:s. Ikväll ska jag även jobba på Selånger där den förbannade marknaden håller rum varje år. Den här dagen har jag inkasserat 3 guldstjärnor!

Här är lite bilder sedan igår




Beas superben





Ser ut som om Fanny har gjort nåt lömskt här tycker jag?!


åker iväg till fjortismarknaden där jag hör hemma

Ta'ett lugnt

Nu har jag bytt design igen. Kommer med all sannolikhet att byta snart igen så ni som inte gillar hur det ser ut nu kan känna er lugna

fett konstigt

Jag ska ta och duscha nu. Med hjälp av mitt hår så kan jag bre, inte bara en, utan flera mackor! Så fett är håret.. Inte så nomnom 

Ta en dusch, inte lukta usch (eller bre mackor)

Knäsvag för U2

Nu är det tungt. Ungefär lika tungt som Hjalle och Heavy. Ja, jag har råkat skada mig. Mitt knä har gått i lås och benet kan bara hållas i ett och samma läge. Det är faktiskt inte så himla bra och nu kan jag inte spela fotboll. Kan ha något med minisken att göra, men de vet inte så bra. Ska till vårdcentralen imorn eller fredag för att få ett bättre utlåtande.

Men men, life goes on! Jag är fortfarande densamma, förutom att jag haltar mig fram som halta-lotta herself. Höhö. Det blir nog bättre snart.

Jag träffade på en gubbe som förgyllde min dag denna onsdag! Han och jag hoppade båda på kryckor och så kom han hoppandes fram till mog och frågade " Får man bjuda upp till invalid-dansen?" HAHAHA, jag höll på att dö av skratt! Synd att han inte var yngre för då hade jag minsann tagit hans nummer!

 Göteborg, tillsammans med Emilia. Vårat huvudsyfte med resan var att vi skulle se på U2. Vi festade även på ganska bra och bilderna på facebook säger att det stämmer. YEAH

Vi hade iaf sjukt kul på resan och jag skulle gärna vilja åka tillbaka snart igen. Vore fett nice alltså. Jag skulle mer än gärna bo i Göteborg!

Och för er som undrade: U2 gjorde så att jag började gråta! Ja, det är inte vanligt att jag blir så rörd, men det de bjöd på var helt sagolikt. Mitt bästa



Nigning på ett ben

RSS 2.0