Ge mig ett liv

 Jag fick ju hjälp av Pattis med ett nytt jobb och det känns tipp topp med det! Men allt annat som är kalkon väger över just nu. Kan något kul inträffa i mitt liv? Vad som hellst, via vem som hellst. Jag har försökt själv men förgäves. Nu är jag deppig. Sjuk börjar jag bli också. Snacka om att det är höst nu..

Hej

2 jobb!

Men hallå!

Idag har jag jobbat 8h på patrullen. Det gick asbra och faktiskt jobbade vi 8h denna gång. Jag kommer jobba så fram tills fre.

På tal om jobb, jag har ett nytt jobb! :D TJOHO!

igår kväll pratade jag med pattis som frågade om jag kunde, tillsammans med henne, jobba på hagaskolan som fotbollstränare varje onsdag morgon. Jag blev mer än lycklig och sa genast ja! Vi kommer alltså att jobba tillsammans och träna högstadieelever i fotboll och vi får lägga upp planeringen väldigt fritt. Anställningen är fram till jul och har man tur kanske man får vikariera som idrottslärare någon gång. Thanks Pattis!

Ville också meddela att jag har anmält mig till högskoleprovet den 24e okt. Ambitiöst värre..

Nä, nu ska jag äta och sedan träna/plugga

Adios!

Nalle...

...Puh, nu har jag avverkat ett träningspass. Jag har kommit igång med lite löpning nu, men bara väldigt lite. Knäet håller inte för så stor belastning än, så det är bättre att jag smyger mig fram sakta men säkert.

Idag har jag varit ledig. Det har varit väldigt skönt och jag har faktiskt tagit mig tiden att sitta ute i det fina vädret. Är det inte konstigt att det är varmare nu på hösten, än vad det var under GF t. ex? Förstår mig inte riktigt på klimatet här i norr...

Resterande dagar denna vecka kommer att bestå av jobb från 7-16. Pengar rullar in som de ska

Nu lägger jag in en bild jag knäppt från stugan så ni får något fint att titta på



19 på nytt

Hola mis amigos!

Här i nuet sitter jag med datorn i mitt knä, träningskläder, uppsvälld mage och illaluktande hår. När man adderar alltsammans förstår ni nog i vilket skick jag befinner mig i just nu. Just precis. Bakis.

Igår var jag iväg på Selånger IP för att se Frida o  Marie spela match. De vann matchen mot Njurunda med hela 3-1, varav ett av målen gjordes av Marie. En riktig stänkare i krysset var det. Därefter åkte vi hem till Charlotta och åt Fajitas, vilket var delikat. Efterrätten bestod av tårta och en massa presenter! Då kan man fråga sig: Varför presenter? Och svaret är: jag har fyllt år. Min födelsedag är i juni dock, men jag har inte varit så angelägen om att bli uppvaktad. Jag är inte ett så stort fan av det, men jag gillar överraskningar och detta var utan tvekan en överraskning! Det var kvällens bästa, tack tjejer :)

Vi åkte senare till en förfest inne i stan, där vi blev mottagna av en Daniel Jansson (namn?) m.fl. En riktigt trevlig förfest I must say. Därefter bar det av mot Svenssons och vidare till stads. När alltsammans hade stängt drog jag vidare till Donken, där Ebba jobbar. Jag köpte en cheese och fick en milkshake på köpet. Tack så mycket för det Ebba! :)

När det nästan var dags för tuppen att gala for jag, Charlotta och Frida till Totta och sov. Kl 12.30 denna eftermiddag vaknade vi och drog till Frasses. Riktig GI mat har de där.

För övrigt, en riktigt trevlig kväll!


Suss, Ann

Jag märker att jag har läsare trots att jag aldrig bloggar. Jag tackar för visat intresse och ber om ursäkt för mitt inte alltför stora intresse för bloggen. Men nu ska jag skriva ett nytt inlägg så ni får nåt fräscht att titta på!

Hej!

De senaste veckorna har jag jobbat. Jag började med att jobba på IN.gallerian som jag så väl känner till. Min arbetskollega hette Ann och var i sina bästa år. Ann, som är 55+ och 150 kg+, har ett väldigt svagt intresse för sitt jobb. Inställningen till livet är också sisådär. Hon gick mest och klagade på allt och lite därtill. Den bästa dagen med henne var då hon blev sjukskriven. Då fick jag jobba med Sussie ist. Sussie är väldigt trevlig, men verkar tillhöra arten "snigel". Men vem är jag och tro att jag är bra? Det är jag inte kan jag lova. Det sade Ann till mig att jag inte var.

När jag väl jobbat färdigt drog jag till min mormor och morfar i Munkbysjön. Otroligt skönt att vara där måste jag säga. Första dagen var jag, mormor och Birgitta (mormors "sis") till skogen och plockade kantareller. Vi hittade massor! På kvällen gjorde vi iordning kantarellmackor. De är smaskens det!

Dagen efter det åkte jag och Biggan till mörttjärn för att fiska. Jag fick napp 3 ggr, men lyckades tyvärr inte dra upp nån regnbåge. Heller nappade inte mörten, men tur var väl det. Vi var ute några timmar i det sköna vädret och hade det trevligt iaf.

Tyvärr blev min visit kortare än väntat. Jag fick ett samtal från chefen som undrade om jag kunde jobba veckan ut, 8 h om dagen. Det kunde jag naturligtvis inte tacka nej till, så jag for hem och började redan nästa dag. Hade äran att få jobba med Jannicke, som för övrigt var bland de bästa jag jobbat med.  Jag
 kan prata på om mitt jobb, men det vill ni nog inte att jag gör något mera. Därför lämnar vi det ämnet

På tal om ämne, jag sitter och pluggar matte nu. Tjohej, vilken tjej!

Imorn är det fest. Gud vad kul...

....Det ska bli jättekul! :D

Hörs


 


RSS 2.0