pensionären Sophia

hej hopp!
 
Nu har sommarlovet börjat på riktigt. Alla har tydligen fått jobb så de är och tjänar pengar  varje dag. Men inte jag, icke. Jag sitter mest och stirrar på allt som är möjligt att stirra på samt gör saker som jag aldrig annars gör. Jag sitter bland annat på bänkar ute i solen, knäpper kort på blommor, blir otroligt glad när någon ringer mig ett samtal, osv. Jag har nu insett att alla dessa småsaker som jag gör och uppskattar har lett till att jag blivit en pank förtidspensionär! Jag har blivit ett med jazzfolket !

Alla jobbar ju naturligtvis inte jämt och när de inte jobbar så slingrar jag mig likt en kobra runt dem och klämmer mig fast kring mitt byte.  Stackarna. Än så länge har det fungerat dock. Jag har ju faktiskt firat midsommar med mina vänner, badat, spelat minigolf, sett filmer, snackat skit mm. det är mitt bästa :)

nåväl, imorn ska jag till Ånge för att besiktiga bilen. Tid: 9.00. yeah! måste alltså åka 07.30 härifrån minst. Det känns skön...t! Ska även träffa pappa och  får se om jag hinner träffa någon fler..

Nä, måste sussa

bäverkoja

dä simpsåns

Spiderpig, spiderpig, does whatever a spiderpig does.
Can he swing, in a web?
No he can't, he's a pig!
Look oooooooooooooout, spiderpig!


19

Jag glömde nästan bort det själv, igår fyllde jag 19!  Ingen big deal (precis som på donken, Ebba) men det hör ju till att man nämner det om man har blogg. 

De flesta presenterna fick jag i torsdags såsom nya tillbehör till systemkameran, tågbiljetter plus biljett till U2 i juli mm.  Jag fick dock lite andra småsaker igår och blev även bjuden på middag av Emilia. Det var fina kycklingen det :)

Sweet meat!

Nu ska jag hälsa på John B.

Spiderpig, spiderpig...

Back to business

OK! Jag vet att min uppdatering har varit som snön är på min blogg - katastrof! Däremot har jag nu gett min blogg ett nytt försök och även en ny look. Ska försöka ändra på den lite mera innan jag blir nöjd..

Med tanke på min frånvaro så har det också skett en massa saker. Jag har bland annat åkt på två kristusfyllor, tagit studenten, blivit bankrutt för att sedan komma på fötter igen, sparkat boll mm. Ja, listan kan faktiskt göras lång denna gång, men det tänker jag icke göra! Jag brukar nämligen få en kraftig skrivkramp efter endast ett fåtal rader...

Nåväl, snart  är det midsommar och det ska firas med bullar och bånge! Ska bli fläskigt skoj!

På återseende


RSS 2.0