Tentamen

Idag skrev vi tentamen. Det gick asbra, verkligen. Välutvecklade svar levererade jag också. Speciellt på fråga 8 på jorddelen som handlade om... ja, vafan handlade den om?! Hoppas han blev nöjd med mitt svar iaf. Är övertygad om att svaret är värt 8 poäng
Jag tror personligen att jag får full pott och inte behöver skriva omtenta på varken jord- eller bergdelen. Och eftersom jag har denna sköna känsla i kroppen ska jag se till att dricka mig lagomt berusad ikväll för att jag ska kunna komma ihåg denna fantastiska dag.
Ett annat trevligt fenomen som hände idag var att jag inte fick igång min iPhone. Min puk-kod fungerar inte. Verkar som om att jag fått en ny utan att veta om det. Ska ta mig ner till Fantastiska telia-butiken i stan och låsa upp den eftersom de av säkerhetsskäl inte kan göra det via telefon.
Ringde förresten kundtjänst och damen säger att hon kan skicka ut en personlig kod till mig via sms så jag kan logga in på mina sidor och få min puk-kod på så vis. Jag tackade vänligt och sa att det var snällt men att det kan bli lite svårt att se det smset eftersom telefonen är låst.
Men hon hade ett gott hjärta iaf

arå

TISdag

är ju imorgon kom jag på. Och nu orkar jag inte ändra till att det ska stå måndag.
Ja hörrni. Det har ju varit tentaplugg i stora hugg. Jättekul, verkligen. Har känt att det har gått bra att plugga hela tiden...
...Fram tills idag. Det tog stopp. Error. Acces denied. Ja, allt som har med stopp att göra.
Så nu är böckerna lagda åt sidan och här ska det ses lite på Kim Novak. Bra avkoppling den där tvn alltså.
Min bästaste Fanny Pettersson kommer till helgen. Gud vad kul det ska bli! Har inte sett tösen på bra länge nu. Hon ska följa med på korridorsfest och orogenesen. Båda kvällarna utklädda. Ska bli hur skoj som helst!
Halloween i år igen alltså.
Intressant...

Mihi

Höhö
Trevligt att jag har så många läsare (2). Hmm.. Kanske ska uppdatera lite nu också så jag får 3 läsare/ dag kanske..?
Njaaa
Hihi. Idag bjöd Minttu och Kaffe på Frank till middag. Det smakade nam nam. Till det serverades kantarellsås och råstekt potatis. Ja, vi kan laga mat. Tro't eller ej. Gordon Ramsay skulle nog vara nöjd.
Jag tog mig en älg efter middagen. Nu sitter jag och minttu i soffan och Draget sitter i puffen. Hon känner sig nog naked, rädd och exposed skulle jag tro.
Vi ser på något riktigt bra program på tv4. Amerikansk serie. Det är ett konstigt fenomen som alltid uppträder i alla amerikanska CSI-liknande serier. Vad kan det vara? Jo, de professionella komissarierna fyller ALLTID i varandras meningar. Helst vartannat ord säger de. Och är de 10 stycken som fyller i åt varandra blir det ännu bättre. Budskapet de försöker leverera kommer tydligare fram liksom. Plus att de måste vara extra smarta för att kunna läsa varandra tankar.
Jag undrar däremot varför de inte kan göra samma sak på "Cops" ? Vore skithäftigt. Men jag kan förstå om de vill ha en egen prägel på det hela. Typ:
"Get on the ground! Right NOW!" Och så lyser de med sin ficklampa mot den misstänkte trots att kl är 12 på dagen och solen står som högst.
Det är också rätt så underhållande faktiskt.
MEn vad surrar jag i. Minttu vill ha dramatik, här sker ingen.
Kom ihåg: Kärleken ramlar inte på trädet, utan den gödslas
Herrå

Nämen hej

Jag börjar varje blogg på samma sätt:
"jag har ju helt glömt bort att jag har en blogg!" och "nu var det ett halvår sedan jag skrev, ber om ursäkt!" osv osv

Har nu bestämt mig för att jag inte ska skriva ett sådant inlägg mer. Jag kommer ju faktiskt ihåg att jag har en blogg.
eller?


Hej hopp, berget har en spetsig topp!

Lägenhet. Uppsala. Vänner. Plugg. Lite fest. Badring. Minttu. Rent a wreck. Förkylning. Bananflugor. Spindelnät. BUF. Hårband. Kaffe. Snus. Hög musik. iPhone. Wordfeud.
Det förgyller livet det (minus förkylning).
BB och Kaffe ska på fest i höghus nr5. Jag sitter kvar i soffan. För dåligt, jag vet. Men på lör är det FEST säger Kaffe. Jag säger "okej.." och tittar på mina Elks. Fina flaskor det där, men väldigt tunga. Måste tömma innehållet på lör :/
04 med Elk, här är ekot



RSS 2.0