Back on track

Idag läste michaela upp sin gamla dagbok och vi fick oss ett gott skratt. Härliga tider det var där vid 8 års ålder. Så ärlig och så kär i alla killar som hade hunnit blivit längre än en annan.
Mitt i högläsningen började jag tänka på vart min gamla dagbok tagit vägen. Jag hade en vit dagbok, som pryddes av vackra blommor på framsidan, samt ett maffigt lås så ingen skulle kunna läsa alla mina hemligheter. Så vida ingen hade ett gem att öppna låset med förstås.

Nåväl. I dagens läge bloggar ju allesammans istället för att skriva dagbok. Då slog det mig återigen att jag hade en blogg att uppdatera. Så nu kommer det: den första uppdateringen för året

Numera bor jag i Uppsala hos Michaela. Jag försöker skaffa mig en utbildning för att sedan tjäna cash och leka med de stora grabbarna. Vi får se om så blir fallet. Hittills har jag bara gått back i ekonomin. Högre studiebidrag vore på sin plats CSN

Jag läser geovetenskap om någon ville veta. Det handlar om jorden. Naturkatastrofer, jordens resurser, bergarter mm. Antar att ni tycker detta låter lika spännande som jag tycker att det gör/är. Om inte säger jag bara: Mucka inte med berg när det finns småsten.
hehe

Nä men nu ska jag kila för ett halvår.

Hears

RSS 2.0