Nisse

Hallå, hej och tjena!

Jag bör inte lova saker som jag inte kan uppfylla. En blogg som inte uppdateras mer än en gång i månaden är inte särskilt retro och jag förstår varför jag tappar läsare. Däremot har jag inte tappat det största fanet av bloggen och av Sophia, vilket naturligtvis är jag själv. narcissist? Javisst!

I skrivandets stund känner jag en väldig ångest. En ångest över att jag imorgon bitti kommer att jobba. Men det är inte jobbet i sig jag har ångest över. Ack nej. Den rutin jag har från mina tidigare år som lokalvårdare gör att jag så gott som glänser med det jag företar mig. Vadan denna ångest?

Ångesten grundar sig i att  jag är helt solo på arbetet. Jag har ingen att konversera med. Jag har däremot en vän som ständigt följer med mig på min 6-växlade städvagn. Han är lång, väldigt smal och har långt, tjockt hår. Jag har döpt honom till Nisse. Nisse är av arten "blötmopp" och är ganska skygg för människan. Han talar inte så mycket, men vi förstår varandra precis. Tillsammans skapar vi "ett team att lita på" (norrlands miljövårds slogan).

Lokalvårdare + blötmopp = en fantastisk symbios!

Jag bör få mig lite sömn om jag ska klara av morgondens arbetsdag

På återseende

RSS 2.0