Första Advent

Ja folket. Idag är det första advent. Känner verkligen av julstämningen nu. Snön bara vräker ner och det är härliga -10 grader ute.
Elleh?
Nä, men jag försöker iaf få till julstämningen. Jag var på ICA imorse och köpte en julstjärna och nu gör jag egen risgrynsgröt. Nom nom
Men nu är det såhär. SD Har nu haft landsdagar i Göteborg och Jimmie Åkesson har uttryckt sig om både det ena och det andra. Främst klankat ner på att Fredrik Reinfeldt inte sammarbetar och för en politik som kommer att leda Sverige ner till botten. En ny studie visar att Reinfeldts förtroende som statsminister har ökat. Till och med socialdemokraterna anser att Reinfeldt är bättre lämpad som statsminister än Juholt.
Jag blir så trött på folk som kommenterar om politik när de inte fattar ett skit.
Det är så många som håller med Åkesson om att Moderaterna gör att Sverige går utför och att folk som är arbetslösa är mindre prioriterad i samhället osv osv.
Jimmie Åkesson pratar om att "vanligt folk" blir bortprioriterade och att det måste ske en förändring.
Jag skulle mer än gärna vilja veta vad hans definition av "vanligt folk" egentligen innebär.
Men det är såhär, SAMHÄLLET FÖRÄNDRAS. Man kan inte föra samma politik som man gjorde för 20 år sedan. Man måste nästan ha en akademisk utbildning för att kunna klara sig och vad är det för hemskt med det? Kunskap har väl ingen människa dött av. Dessutom kommer Sverige att hamna efter om vi ska leva som vi gjorde för 20-30 år sedan. Tänk vad många människor det är runt om i världen som inte får utbilda sig.
Saken är den att det svenska folket blir mer och mer bekväma och vill inte ta ansvar. Det är skönt att vara hemma och få bidrag varje månad så man klarar sig.
Skapas det fler jobb kommer det svenska folket fortsätta att klaga ändå. Det är för att vi gillar att klaga
Sluta upp med det och gör något vettigt åt era liv ist. Bit i det sura äpplet helt enkelt. Och var inte så jävla lättpåverkade, läs mellan raderna av det Partiledarna säger. Det finns inget parti som för en perfekt politik, eftersom att ingen människa är perfekt.
PUNKT.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0